Červnová akce číslo jedna je za dveřmi

Už osmdesát procent vstupenek na Slavnosti Jihu je vyprodáno.

Akce se uskuteční 17. a 18. června v areálu bývalého fotbalového hřiště na ulici Svazácká v Zábřehu. Připraveny budou rodinná, dětská i senior zóna s atrakcemi, hrami, workshopy i kvízy. Milovníky adrenalinových aktivit potěší lezecké stěny a mobilní lanové dráhy. O hudební doprovod se postarají Michal David, Debbi, Sima, Xindl X, Desmod a další.

K dispozici jsou jednodenní vstupenky. V případě zájmu o oba dny akce je třeba mít lístek na sobotu a na neděli. Cena vstupného na jeden den je 100 korun (v předprodeji), 200 korun na místě, v den konání akce v případě, že to umožní kapacita areálu.

Vstup zdarma (s bezplatnou vstupenkou, kterou je nutné si vyzvednout co nejdříve, protože po naplnění kapacity již další osoby vpuštěny nebudou) mají lidé nad 65 let, děti do 120 centimetrů v doprovodu dospělé osoby. Výjimku mají držitelé průkazů TP, ZTP a ZTP/P, a to včetně doprovodu. Ti nemusejí předložit ani bezplatnou vstupenku a budou vpuštěni do areálu.

Vstupenky lze zakoupit v infocentru na Náměstí Ostrava-Jih, v pokladnách Kulturního domu K-TRIO a Akordu v Zábřehu a také prostřednictvím webu: slavnostijihu.czfacebookového profilu Slavnosti Jihu.

23. 5. 2023